Naked Lords Kanadai Sphynx Kennel

 
 

Üdvözlöm!
Friesz Andrea vagyok a Naked Lords kanadai sphynx kennel tulajdonosa. Budapesten élek családommal és imádott cicáimmal.

center

Történetünk 2012-ben kezdődött. Egy hétvégi családi program keretén belül ellátogattunk a Lurdy Házban megrendezett Macskakiállítára. Itt pillantottam meg azt a lenyűgöző fajtát, ami valósággal elvarázsolt.
A szfinxek iránti vonzalmam azóta is töretlen és ez a szerelem nagyon hamar egy tenyészet képében bontakozott ki.

center

Célom, hogy a kiállításokon minél jobb eredményeket érjünk el, a gazdikhoz pedig a lehető legegészségesebb, legjobban szocializált, legtípusosabb és legegyedibb megjelenésű kiscicák kerüljenek.

center

Cicáink táplálására egészségük védelmében óriási hangsúlyt fektetünk. Az etetésnél a BARF elveit követve, kizárólag koruknak és igényeiknek megfelelő természetes koszton tartjuk őket.
Tenyészállatainkat a faj és fajtát esetlegesen érintő fertőző és genetikai betegségekre rendszeresen szűretjük. A kiscicák egész napos felügyelet alatt állnak, családban, gyermekek és fajtársaik között szocializálódnak minimum 12 hetes korukig. Játékosak, kedvesek, vakmerőek és rendkívűl bájosak.

center

Tenyészetünk zárt tenyészet. Saját kandúrjaink vannak, melyekkel nem vállalunk külső fedezést. Nőstény cicáink idegen kandúrokkal nem, csak saját kandúrjainkkal párosodhatnak a tenyészetünkön belül. Tenyésztésre kiscicát csak nagyon kivételes esetben adunk el. Cicáink egészségét és vérvonalaink egyediségét mindennél fontosabbnak tartjuk és féltve őrizzük.

center

Boldoggá tenne bennünket, ha egy Naked Lords kiscica tenné örömtelivé mindennapjait. Tenyészetünk ajtaja mindig nyitva áll Önök előtt.center